Θέματα

Τα οφέλη του TRX

TRX-Training-AxionFitnessClub-in-Halandri

Πριν μιλήσουμε για τα οφέλη του TRX, ας δούμε πρώτα τι είναι αυτό το είδος γυμναστικής που τόσο συχνά ακούμε. Το TRX ( Total Resistance Exercise) είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης, ο οποίος υπόσχεται να αλλάξει το σώμα σας. Και όχι μόνο.. γιατί έρευνες έχουν δείξει πως ηρεμεί και το πνεύμα μας μετά την TRX προπόνηση.

Τι ακριβώς όμως είναι το TRX; Πρόκειται για ιμάντες με λαβές όπου με μεταβαλλόμενες ασκήσεις και εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας πετυχαίνουμε ενδυνάμωση των μυικών ομάδων αλλά και απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο το σώμα, το βάρος μας δηλαδή.

Ποια τα οφέλη του TRX αναλυτικά:

Είναι ιδανικό για όλους

Δεν έχει σημασία αν είσαι αθλητής, αρχάριος ή απλά ψάχνεις νέο χόμπι. Το TRX ταιριάζει σε όλους. Αλλάζοντας ελαφρά τη θέση του σώματος, το «φορτίο» μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί διότι αλλάζει ο μοχλοβραχίονας άσκησης της δύναμης του βάρους, κάτι που σημαίνει πως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει TRX.

 

Βελτιώνει την αντοχή και τη δύναμη

Οι προπονήσεις TRX δεν έχουν στόχο μόνο τη σμίλευση του σώματος και τη γράμμωσή του, αλλά και την ανάπτυξη της δύναμης των μυών και της καρδειαγγειακής αντοχής. Με την εναλλαγή ταχύτητας της άσκησης, μπορείτε να ενισχύσετε καρδιά και πνεύμονες.

 

Επιτυγχάνει κάθε στόχο

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, Το TRX είναι η ιδανική επιλογή γιατί σας δίνει αυτό που επιθυμείτε.

Απώλεια βάρους, γράμμωση, μυική ενδυνάμωση και αντοχή!

 

ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ #TRXTRAINING ? ΤΩΡΑ ΠΑΚΕΤΑ 24 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ #TRX  MONO 100€.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ #AXIONGYM – ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ #2106841300

Δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα στο σώμα

Όλες οι ασκήσεις επιβαρύνουν τις αρθρώσεις. Άλλες πολύ άλλες λιγότερο. Όμως το TRX είναι αυτό που έχει τον χαμηλότερο κίνδυνο τραυματισμού. Έτσι σου επιτρέπει να γυμναστείς όσο σκληρά θέλεις και επίσης είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από μυοσκελετικές κακώσεις, με συγκεκριμένες ασκήσεις.

TRX suspension training at the gym. #AXIONFITNESSCLUB